Klassisk arbejdstøj

Velkommen til et univers af moderigtig basics. Alt tøj lige fra t-shirt og poloer til sweat og jakker, er skabt med passion for kompromisløs kvalitet og tidløst design.

Sportstøj

Vores træningstøj kombinerer de fineste tekstiler og de seneste nyskabelser med et bredt anvendeligt design, så du får funktionelt og alsidigt tøj til både indendørs og udendørs træning.

Active Corporate Wear

Made with sports DNA. Vores Corporate Active Wear-kollektion giver pasform, holdbarhed og åndbarhed til den moderne arbejdsplads.

Arbejdstøj
til den kræsne håndværker

Vi har udvalg fra alle de kendte mærker af arbejdstøj, bl.a. Mascot, Snickers, Blåkläder og Kanas. Vi klæder dig på til alle slags vejr- og arbejdsforhold, så du er beskyttet, og føler dig veltilpas.

Vi har et stort udvalg af urbane cargobukser, smarte, afslappede bukser og sofistikeret og stilfuldt tøj, så du er klædt godt på til enhver lejlighed.

Claire work

Claire Woman designer klassikere til garderoben, der holder sæson efter sæson og vores eksklusive Merino uld fra Biella er ingen undtagelse. Merinoen fra Claire er strikket af lange fibre, hvilket sikrer, at slutproduktet er blødt og lækkert og aldrig kradser. Merino er varmeregulerende og derfor perfekt uanset årstid.

Klassisk fashion

Hos Claire prøver man at træffe så mange miljømæssige valg som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten, så deres kollektioner bliver så bæredygtige, som overhovedet mulig. Til gavn for slutforbrugeren og for miljøet.

ID – Tidløst corporate wear

Den du er

ID® ønsker at hylde dem, der har en ekstraordinær passion og engagement i deres arbejde – dem der gør en forskel, uanset titel, rolle eller jobfunktion.

Mere fra ID

Vincentz & CO

Vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed

Gå til Kontakt